Wij doen meer dan alleen het maken van een website. Een website maken is namelijk pas het begin. Je kunt veel meer met een website dan je zou denken. Scoor je hoog in Google, dan zijn dat gratis bezoekers. Bezoekers kun je aan je binden door een goede Online Marketing strategie. Onderdeel daarvan zijn onder andere SEO (hoger in Google), SEA (adverteren in Google), Conversie Optimalisatie (beter converteren) en webdesign.

Als online marketing bureau gebruiken wij het internet optimaal, zodat jij meer relevante bezoekers naar je website kunt trekken en ook daadwerkelijk wat uit deze bezoekers kan halen. Bezoekers zijn namelijk niet interessant als ze je website direct verlaten. Wij zetten bezoekers om in een lead of zelfs een sale.

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Advertising (SEA)

Conversie
optimalisatie

Linkbuilding
strategie

Google
Analyics

Social Media campagnes

Search Engine Optimization (SEO)

Een website zonder bezoekers is als een supermarkt zonder klanten. Nutteloos. Veel mensen onderschatten de waarde en met name de kracht van een website. Je kunt er veel meer mee dan je denkt. Stel je eens voor dat je 1000 gratis bezoekers uit Google kunt krijgen. Dat wil toch iedereen? Search Engine Optimization (SEO) is een ontzettend belangrijk onderdeel bij Online Marketing. Je optimaliseert je website voor Google, zodat je beter en sneller gevonden wordt.

Fluut Creative beheert Search Engine Optimization als geen ander. Wij hebben honderden zoekopdrachten op #1 in Google en werken al meer dan 10 jaar als SEO-expert. Wil jij beter gevonden worden in Google? Laten we dan snel een afspraak maken.

ONTDEK MEER

Search Engine Advertising (SEA)

SEO en SEA lijken op elkaar. Het verschil tussen beide is redelijk simpel uitgelegd. SEO staat voor Search Engine Optimization. SEA staat voor Search Engine Advertising. Met andere woorden: SEO is scoren in Google op een natuurlijke manier. SEA is scoren in Google door te adverteren. Het voordeel van SEA is dat je veel sneller bovenaan in Google staat. Het kost je echter ook geld.

SEA is een ingewikkeld proces als je niet precies weet hoe het werkt. Een foute instelling kan veel geld kosten. Wij beheren SEA tot in de puntjes en kunnen je hierbij helpen! Wil jij snel in Google scoren? Neem dan contact op!

ONTDEK MEER

Zij gingen je voor

Reis Expert

Administratief gemak

OA Finance

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie is enorm belangrijk. Ook hier is nog wel eens misverstand over. Conversie hoeft niet per se ‘kopen’ te zijn. Er zijn er veel soorten en maten ‘conversies’. Verschillende bedrijven hebben verschillende typen conversies. Misschien betekent conversie voor jou doorklikken naar een volgende pagina, het aanmelden voor een nieuwsbrief, afrekenen van je winkelmandje of aanvragen van een offerte.

Ongeacht het type conversie, de acties zijn belangrijk voor je online succes. En dat is wat je wil met een website. Wij hebben jarenlange ervaring met Conversie Optimalisatie. Op onze eigen website(s), maar ook bij verschillende klanten.

ONTDEK MEER