Hoger in Google
belangrijk voor online bedrijfsgroei

SEO strategie Westland

Wat is nou precies de geheime formule om hoger te scoren in de zoekresultaten in Google? Iemand die daar het exacte antwoord op heeft, heeft goud in handen. Helaas is er geen éénduidig antwoord te geven op deze vraag. Google veranderd zijn voorwaarden voor een goede SEO (search engine optimalisation) al jaren. Ben je op zoek naar iemand die je van goed advies kan voorzien in het scoren in Google die woont en werkt in het Westland? Dan zijn wij die partij.

Strategisch hoger in Google

Hoger scoren in Google is geen gemakkelijke opdracht. Gelukkig hoef je ook niet op ieder zoekwoord gevonden te worden. Met de juiste strategie, zoekwoorden (keyword) keuze en aanpak kan een bedrijf een online groei maken. Een website is meer dan alleen maar een informatie bron. Door een goede strategie wordt je gevonden op de juiste lokale zoekwoorden. En een goede opbouw van de website kan je veel extra klanten/leads uit je website halen. Wij kunnen bedrijven in en rondom het Westland daarin adviseren en bijstaan.

Betere teksten, hoger in Google

Waar Google vroeger alleen naar backlinks, domeinnaam en leeftijd keek is dat tegenwoordig wel anders. Zaken als mobiel vriendelijkheid, snelheid, opbouw, interne links, uitgaande links en de juiste content zijn tegenwoordig belangrijker. Het blijft altijd een combinatie van maar de percentages zijn aan het verschuiven. Goede content bepaald in 2018 een groter deel van je waarde dan het deed in 2005. Het nakijken van de content is dus erg belangrijk geworden.

Linkbuilding

Linkbuilding is zo’n term waarbij je denkt “wat betekent het eigenlijk?”. Het antwoord is vrij simpel, door vanaf andere websites linkjes te plaatsen naar jouw website verdien je punten in Google. Hoe meer punten de website heeft die een link naar jou plaatst hoe hoger de waarde die er aan de link zit. Is het dan echt zo simpel? Ja en nee. Ten eerste zal niemand zomaar een link naar jouw website gaan plaatsen. Je zal dus een goede reden moeten geven. Daarnaast is ook niet iedere website geschikt. Als jij een administratie kantoor hebt en een viskwekerij geeft een linkje naar jouw website heeft dat minder waarde dan wanneer een concullega dat zal doen.

Zo zijn er nog een aantal “spelregels” waar je rekening mee moet houden. Linkbuilden is iets wat ieder bedrijf zelf kan doen. Wij denken echter dat wanneer je de regels kent en je er bijna dagelijks mee bezig bent je effectiever links kunt verzamelen dan wanneer je het af en toe eens gaat doen voor je eigen website. Wij adviseren, informeren en helpen bedrijven dan ook met een goede strategie.

Scoren in Google
voor scherpe prijzen

Een uitleg..

Waarom zou je deze o zo belangrijke SEO strategie aan ons overlaten? Omdat wij dagelijks met deze dingen bezig zijn. Door het grote pakket aan websites wat wij beheren in het Westland zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de SEO strategie. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste updates en aanpassingen en kunnen we dit voor super scherpe prijzen aanbieden. Ons eigen pakket aan websites trekt inmiddels meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand. We kunnen dus wel stellen dat we het kunstje van scoren in Google verstaan.

Hotspot image
Wat klanten van ons vinden:
  • 8.9/10
    Klanten geven ons gemiddeld een - 8.9/10
8.9/10

Samenvatting

Fluut Creative dacht uitstekend met ons mee. Ze hebben veel vakkennis en ervaring en passen die uitstekend toe in de praktijk. Door de hulp van Fluut Creative hebben we een hele nieuwe website welke goed converteert en die ook nog eens goed scoort in Google.

“Klant over Fluut Creative”