Het visitekaartje van je bedrijf!

Website laten maken
in het Westland

Je hebt net een interessante meeting gehad met potentiële klanten. Je hebt overal zoveel mogelijk je naam en bedrijfsnaam laten vallen en een hoop goede contacten op gedaan. De kans is groot dat het eerste wat deze potentiële klanten gaan doen met jouw gegevens is “Googlen”. En waar komen ze dan op uit? Op die oude website uit 2005? Dat maakt waarschijnlijk geen goede indruk.

Een nieuwe website laten maken

Een website is dus meer dan alleen maar informatief. Het moet een visitekaartje van het bedrijf zijn. Gericht op gebruiksvriendelijkheid en aanzetten tot actie. Je wilt immers dat ze contact opnemen, een offerte aanvragen of een “bel mij terug” formulier invullen.

Er zijn andere, grotere, bedrijven die een website kunnen maken. Maar door hun grote kantoren, dure arbeid en hun zelf ontwikkelde CMS programma zijn ze vaak onnodig duur. Wij houden het graag simpel en goedkoop. Wij weten hoe het is om als beginnend bedrijf op de kleintjes te moeten letten. Waarom zou je een website van duizenden euro’s laten ontwikkelen dat over 5 jaar weer achterhaald is? Wij hebben geen groot kantoor, geen dure arbeidskrachten of geen zelf ontwikkeld CMS programma. Door onze kosten zo laag mogelijk te houden kunnen we ook de kosten voor onze klanten zo laag houden. Daarom kan u nu bij ons een nieuwe website laten maken in het Westland.

Mobiel vriendelijke website laten maken Westland

Er is geen ontkomen meer aan; meer dan de helft van de internetgebruikers ‘surft‘ via hun mobiele telefoon over het internet. De kans is groot dat over een jaar of twee 75% van de mensen mobiel suft.  Er gaan dus klanten via zijn of haar telefoon op jouw website terecht komen. Daarom is het anno 2018 een absolute must dat de website van jouw bedrijf responsive (mobiel vriendelijk) is. Wij maken mobiel vriendelijke websites.

Professioneel en gebruiksvriendelijk

Als bedrijf is het noodzakelijk dat er professioneel gewerkt wordt. Als er problemen ontstaan met een website wil je altijd toegang tot support hebben en snel kunnen handelen. Door onze kleinschaligheid en korte lijnen zijn wij in staat om snel professionele support te verlenen.

Goede websites
laten maken in het Westland

Hoe doen we dat?

Wij maken goed functionerende websites die voldoen aan alle hedendaagse wensen. En dat doen we tegen de scherpste prijs! Hoe we dat doen? Heel simpel.

We maken gebruik van WordPress. Dit is een online, open source creatie tool geschreven in PHP. Voor de niet-computer wizzards; het is het gemakkelijkste en krachtigste blog-en website content management systeem (of CMS) dat vandaag de dag bestaat.

Wij zijn in staat om snel hoogwaardige websites te creëren door het WordPress systeem. Dat betekent dat we niet zelf de hele website van de grond af opbouwen (wat veel tijd en geld kost), maar de keuze hebben uit duizenden voorgeprogrammeerde thema’s. Wij passen deze aan naar de behoeftes van onze klanten. Denk hierbij aan vormgeving, logo’s, kleuren, teksten, lay-out, foto’s etc.

Omdat we met zowel het MKB als de startende ondernemer in het Westland willen werken bieden wij verschillende pakketten aan. Uiteraard kan er ook een oplossing op maat worden gemaakt.

Hotspot image
  • 8.9/10
    Klanten geven ons gemiddeld een - 8.9/10
8.9/10

Samenvatting

Fluut Creative dacht uitstekend met ons mee. Ze hebben veel vakkennis en ervaring en passen die uitstekend toe in de praktijk. Door de hulp van Fluut Creative hebben we een hele nieuwe website die ook nog eens goed scoort in Google.

“Klant over Fluut Creative”

Verzenden
User Review
5 (1 vote)