‘’If you don’t fall down, you aren’t trying hard enough’’.

Het motto van Fluut Creative

Dit zijn wij

Aangenaam kennis te maken
Wij zijn Sjoerd en Ties. Broers en tegelijkertijd oprichters van Fluut Creative en fanatiek reizigers. Je zal ons nooit horen zeggen dat we de beste zijn of dat we overal verstand van hebben. Maar we proberen het wel altijd.

Jong en dynamisch

We leren door te doen
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf. We leren door te doen, net als ieder ander mens. Onze kennis van online marketing is gebaseerd op ervaring. Door jarenlang proberen, onderuit gaan, testen en opnieuw proberen staan we waar we nu staan.

Duidelijk en efficient

Wij houden het graag simpel
Wij strooien niet met dure termen zoals SEO, CMS of linkbuilding. Wij snappen dat dit voor veel mensen onduidelijke taal is. Daarom houden we het liever simpel en overzichtelijk, maar wel duidelijk en professioneel.

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Met welke diensten kunnen wij jou van dienst zijn?

Er zijn miljarden websites op internet dus moet je er voor zorgen dat je opvalt. Wij ontwerpen, samen met onze klanten, creative websites waarmee je opvalt. Een persoonlijk ontwerp, gericht op jouw wensen. Maar het belangrijkste doel van een website is goed vindbaar zijn, en een website die resultaat oplevert. En dat is wat wij doen.

Een website is nergens zonder goede, pakkende en effectieve teksten. Wij kunnen je helpen met het schrijven van goede teksten die tegelijkertijd SEO vriendelijk zijn. We helpen je niet alleen met teksten voor je website. We kunnen je ook op weg helpen met tips en tricks over bloggen.

Een website maken kan bijna iedereen. Maar een goede website maken, met duidelijke teksten is een ander verhaal. Kennis en ervaring is vereist om je website perfect af te stellen op jouw doelgroep en voor Google. Onze kennis van SEO optimalisatie kan daarin de doorslag geven.

De invloed van Social Media wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen vullen hun dag met Facebook of Instagram. Als bedrijf moet je daarin meegroeien. Weet je niet precies hoe je dat doet? Laat ons je helpen je bereik op Social Media te vergroten.

Website design
89%
Tekstschrijven
84%
SEO optimalisatie
79%
Social Media strategie
76%
1
Goede communicatie
Duidelijke en heldere taal
Wij doen alles in overleg met onze klanten. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet altijd. Ons doel is om samen met jou een goed resultaat te bereiken.
2
Betrouwbare support
We weten wat we doen
We hebben zelf jaren ervaring in online marketing. Dit is ons vakgebied en we weten waar we mee bezig zijn. Hierdoor kunnen we jou altijd helpen.
3
Oog voor details
Uniek zijn is een must
Er zijn miljarden websites te vinden en het zijn daarom de details die het verschil maken. Ons doel is om unieke en gebruiksvriendelijke websites te creëren.

The internet is becoming the town square for the global village of tomorrow.

Bill Gates