Tevreden klanten

Een selectie van onze tevreden klanten

Wij kunnen je alles vertellen over Online Marketing, webdesign, SEO en SEA, maar we kunnen ons voorstellen dat je wil weten wat wij nu eindelijk gepresteerd hebben en of onze klanten tevreden zijn. Hieronder een kleine selectie van projecten die wij hebben mogen uitvoeren.

Ook meer uit je website halen? Neem direct contact op!

Reis-Expert.nl – online reisplatform

Ons grootste succes en daar zijn we best een beetje trots op. Reis-Expert.nl is een van de grootste reiswebsites van Nederland. Alles hebben we zelf uitgevoerd. Webdesign, marketing en SEO. Benieuwd? Google iets over reizen buiten Europa en check wie er in de top van Google staat.

OAFinance – Administratiekantoor

Voor OAFinance hebben we de complete webdesign gedaan evenals de SEO strategie. OAFinance staat daardoor op concurrerende zoektermen bovenaan in Google, waardoor ze dagelijks profiteren van gratis bezoekers op hun website.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Administratief Gemak – online administratie

Voor Administratief Gemak hebben we het webdesign gedaan, inclusief interactief log-in deel voor vaste klanten. Altijd en overal financieel inzicht.

RadexBenelux – Auto-onderdelen

Voor Radex Benelux hebben we de website vernieuwd. Belangrijk hierbij was de mobiele versie, aangezien veel gebruikers op mobiel zoeken naar auto-onderdelen. We hebben tevens de webshop opgezet.