Wat is nou precies de geheime formule om hoger te scoren in de zoekresultaten in Google? Iemand die daar het exacte antwoord op heeft, heeft goud in handen. Helaas is er geen éénduidig antwoord op deze vraag. Google veranderd de voorwaarden voor een goede SEO (Search Engine Optimization) al jaren. Ben je op zoek naar iemand die je van goed advies kan voorzien? Wij zijn een ervaren SEO Specialist in het Westland.

Scoor hoger in Google

Hoger scoren in Google is niet makkelijk, maar wel mogelijk. Gelukkig hoef je niet op ieder zoekwoord gevonden te worden. Met de juiste strategie, zoekwoorden (keyword) keuze en aanpak kan ook jouw bedrijf een online groei maken. Een website is meer dan alleen een informatiebron. Met de juiste strategie word je gevonden op de juiste lokale zoekwoorden. Een goede website en hoge posities in Google zorgen voor veel extra klanten/leads. Als SEO Specialist Westland kunnen wij daarin adviseren en bijstaan.

Betere content, hoger in Google

Vertel je verhaal

Google is al lang niet meer die logge zoekmachine. Net als wij leert Google elke dag. Zaken als mobiel vriendelijkheid, snelheid, opbouw, interne links, uitgaande links en de juiste content zijn tegenwoordig ontzettend belangrijk. Met name content. ‘Content is key’ zeggen ze niet voor niets. Voor Google moet je relevant zijn voor je bezoeker. Hoe word je relevant? Door de juiste content (oplossing) te bieden voor je bezoeker. Wij hebben ruimte ervaring met het creëren van de juiste content.

SEO Specialist Westland

Scoren in Google

Hoe doen we dat?

Waarom zou je jouw SEO-strategie aan ons overlaten? Simpel… wij zijn er dagelijks mee bezig. Wij hebben ruim 10 jaar SEO-ervaring en bewezen dat we in de Top van Google meedraaien. Door de verschillende websites die wij beheren in het Westland, zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren van de SEO-strategie. Wij zijn op de hoogte van de laatste updates, zijn contant op zoek naar verbeteringen en weten ondertussen wat er nodig is om te scoren in Google.

Geen woorden maar daden

Bewezen resultaten

Er is geen opleiding tot SEO-specialist anders dan wat cursussen. Iedereen kan zichzelf een SEO-expert noemen. Hoe weet je dan wie de juiste persoon is voor jouw project? Dat zal een persoonlijke kwestie zijn. Wat we wel kunnen doen, is onze resultaten delen. Onze grootste website trekt inmiddels meer dan 200.000 unieke bezoekers per maand. Zonder te adverteren. Dat zijn bijna 2.500.000 gratis bezoeker per jaar! Wij slingeren geen dure woorden de wereld in. Wij zijn de SEO Specialist Westland.

De drie pijlers voor een betere positie in Google

Content

Wees relevant, want content is nog steeds King.

Snelheid

Een bezoeker beoordeeld je website binnen 2,5 seconde.

Linkprofiel

Inkomende links zijn als referenties. Belangrijk dus!

Laten we vandaag nog beginnen!

Neem direct contact met ons op.

IK WIL HOGER SCOREN IN GOOGLE