Het eerste wat mensen doen als ze een bedrijfsnaam zien, is deze Googelen. Helaas onderschatten veel ondernemers de waarde van een website. De tijd dat een website het visitekaartje van het bedrijf is, is al lang voorbij. Een website is de eerste kennismaking  met je bedrijf, een plek waar klanten informatie willen vinden, willen weten met wie ze zaken doen en vooral; een plek die moet converteren. Gericht op gebruiksvriendelijkheid en aanzetten tot actie. Je wilt immers dat ze contact opnemen, een offerte aanvragen of een ‘bel mij terug‘ verzoek indienen.

Een website moet geen struikelblok zijn, maar een uithangbord. Wij ontwerpen en maken 100% op maat gemaakte websites tegen scherpe prijzen.

100% maatwerk

Aanpasbaar

Mobile friendly

Betaalbaar

Website laten maken Westland

Wij maken goede en vooral betaalbare websites. We gebruiken geen dure, ingewikkelde systemen. We ontwerpen en maken niet alleen je website, we gaan samen met jou aan de slag om je website bruikbaar te maken. Ook voor ‘website-dummies’. Wat heb je immers aan een website als je niet weet wat je er mee moet doen?

Door onze kleinschaligheid en korte lijnen zijn wij in staat om snel professionele support te verlenen. Wil jij een website laten maken in het Westland? Neem dan contact op!

IK WIL EEN WEBSITE LATEN MAKEN

Zij gingen je voor

Reis Expert

Administratief gemak

Kim's Hart voor de Zorg

Betaalbare websites

Wij maken functionerende websites die voldoen aan alle hedendaagse wensen. Dat doen we tegen de scherpste prijs! Hoe we dat doen? Heel simpel. We maken gebruik van WordPress, een online, open source tool geschreven in PHP. Voor de niet-computer wizzards; het is het gemakkelijkste en krachtigste blog-en website content management systeem (of CMS) dat vandaag de dag bestaat.

Dat betekent dat we niet zelf de hele website van de grond af opbouwen (wat veel tijd en geld kost), maar de keuze hebben uit duizenden voorgeprogrammeerde thema’s. Wij passen deze aan jouw behoeftes. Denk hierbij aan vormgeving, logo’s, kleuren, teksten, lay-out, foto’s etc.

Wil jij een website laten maken in het Westland? Neem dan contact op!

IK WIL EEN WEBSITE LATEN MAKEN

De drie pijlers waarop wij onze websites bouwen

Mobielvriendelijk

Meer dan de helft van de gebruikers zoekt op mobiel.

Gerbruiksvriendelijk

Uit onderzoek blijkt dat duidelijke, strakke websites beter begrepen worden.

SEO vriendelijk

Een website zonder bezoekers is nutteloos. SEO is de ruggengraat.

Laten we vandaag nog beginnen!

Neem direct contact met ons op.

Contact